Dat is hoe ik test

Te vaak mensen gaan in de ham-industrie met vooroordelen over wat ham is en is niet. Ze kunnen zelfs een angst voor ham, of andersom. Dat is waar ons werk om de hoek komt.

Dus ik nodig je uit om rond te kijken en te zien hoe ham eruit ziet. We hebben bloggen sinds 2010 en we hebben een aantal vrij goede klanten door de jaren heen. U vindt er veel interessante dingen. Hier is een snelle run down. We houden onze recepten graag eenvoudig, maar met een vleugje kruiden en een beetje smaak. Het kan leuk en interessant zijn om iets nieuws te proberen! We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten naar u toe en we hopen dat u ook een aantal nieuwe dingen vindt om te proberen. Ham is een zeer veelzijdig ingrediënt dat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. Ik heb al een paar van onze favorieten gedeeld die je waarschijnlijk in onze berichten zult vinden.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we ham gevonden in veel verschillende voedingsmiddelen (rundvlees, lam, kip, varkensvlees, zeevruchten, vis, eieren, zuivelproducten, zuivelproducten zonder melk). We hebben ook ham gevonden in verschillende andere voedingsmiddelen (bijvoorbeeld koffie, room, chocolade, boter, kaas, yoghurt, noten, eieren, fruit, enz.). Ik maak ook een voedseldocumentaire op mijn blog.

Ik woon nu 3 jaar in Nederland en dit is de eerste ham die we hebben gekocht. We zijn nog aan het testen en we zouden graag meer kunnen kopen. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en de kwaliteit en smaak. Ik wil u voorstellen aan onze vriend Ram Lux. Hij loopt een blog genaamd Ram Lux, en is echt gepassioneerd over ham. Ram Lux heeft een website en het is niet echt als een typische blog. Ram Lux is veel meer dan een blog. Hij maakt foto's en video's met zijn telefoon en schrijft over alles, van het weer in Nederland tot zijn ervaringen in het Verenigd Koninkrijk.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen om ons te helpen met de blog, want het is niet een eenpersoonsteam. Aarzel niet om contact op te nemen met mij, de maker van deze site. Ik wil graag van je horen!

Over Ramlux:

Dit is een blog over koken met ham. De blog begon als een manier om koken te verkennen met mijn familie in Noorwegen, maar mijn moeder zegt altijd dat mijn koken is het ergste. Deze blog is bedoeld om over ham. De manier waarop ik het maak is door de liefde van het Noorse eten te combineren met mijn liefde voor wetenschap en voedingswetenschap.

De recepten zijn eenvoudig en heerlijk. Ze omvatten alles van eenvoudige broden en gebak tot hartige en zoete gerechten. Het is echt moeilijk om een recept dat ik niet kan volgen te vinden en het is een genot om ze met u te delen. Ik hoop dat mensen mijn recepten ook interessant zullen vinden.

De top 5 ham producten (in alfabetische volgorde) worden hier getoond en kunnen worden bekeken in onze zijbalk.

Voor zover onze huidige aanbod gaan, zijn onze favorieten vermeld in aflopende volgorde, te beginnen met de beste prijzen. Ham uit Nederland Onze meest populaire producten zijn Nederlandse ham, ham uit België en Nederlandse ham uit Zwitserland. De andere producten zijn Franse ham, Zwitserse ham en Duitse ham. We denken dat er nogal wat goede opties zijn, dus het is het beste om naar de volledige lijst te kijken om een gevoel te krijgen voor welke producten je leuk vindt. Voor meer gedetailleerde informatie over onze producten en prijzen, bezoek onze product overzicht pagina en onze prijzen pagina. We zijn blij om aan te kondigen dat onze website binnenkort in staat zal zijn om een uitgebreidere lijst van prijzen, prijzen voor bulk verkoop, en andere informatie die beschikbaar is voor onze klanten te bieden. Blijf op de hoogte voor meer informatie.