Hoe ham in blokjes te snijden?

Snijd het in blokjes! (Ik hou van ham!)

Hier zijn enkele van mijn ramlux recepten die goed zijn voor een snelle maaltijd. Ik hoop dat ze zijn heerlijk en uw ham smaakt goed!

Als u wilt uw eigen ham kubussen te maken, hier is wat ik heb geleerd en gevonden. Ik heb ook foto's van wat ik gebruik en de ham blokjes die ik maak. Dit is slechts een fractie van wat je doen met de ingrediënten die je vindt.

1. Snijd het vet en de huid af en snijd in de botten. U de ham kopen bij de winkel of een ham kopen bij een lokale boer.

2. Leg de ham op de snijplank en gebruik je handen om het vlees glad te strijken tot de grootte die je wilt. Zorg ervoor dat de huid te vermijden. 3. Plaats een scherp mes aan de basis van de ham, met het mes net voor de ham. 4. Doe de ham in de mengkom en laat het mengsel weken in de olie. Dit heet weken. Wanneer u uw mes in de kom zal het kijken alsof een stuk vlees aan de kant van de kom wordt geplakt. Ik zet mijn mes in de kom, maar houd het stil en het zal nog steeds vast komen te zitten daar. Im Kontrast zu Efes Bier kann es somit spürbar hilfreicher sein. Zodra u de ham uit de olie zal het er schoon uitzien. U zult merken dat het vlees geen olie op het heeft. Dit komt omdat al het vet in het vet zit, de olie is gewoon aan de buitenkant van het vlees. U het vet onder het vlees zien wanneer u de ham van de olie verwijdert. Ik weet niet hoe ik een foto moet maken van ham en de olie. Maar je zien in de eerste foto hoe het vet is verwijderd. Ik weet niet of dit mogelijk is, maar ik ben er zeker van dat veel mensen erin geslaagd om het te doen. Ik zal proberen om u te laten zien hoe, maar zorg ervoor dat uit te kijken voor die witte lijn rond de olie. Waarom heb ik ham nodig? Als je deze lijn ziet is het het wit van het vet. Het is gemakkelijk om het donkerder te maken en dit is de belangrijkste reden waarom ik deze tutorial gemaakt. Om het donkerder te maken moet je de boter smelten. Als u geen hebt, u proberen het volgende: Plaats de pan op een bakplaat en smelt de boter totdat het gesmolten, maar niet warm. Im Kontrast zu ham vergelijk ist es hierbei auffällig gelungener. Als het niet warm genoeg is kun je wat maïszetmeel smelten in een kleine kom, het is ok als het te warm is. Zorg ervoor dat u roeren om te voorkomen dat steken. Verwijder de pan en haal de boter eruit. Je moet genoeg karnemelk en melk om de ham in de bodem van de pan te dekken. Meng het samen in een kom met een lepel, maar gebruik geen melk natuurlijk! Giet nu de karnemelk in de hete boter en roer het goed. Het zal een dikke consistentie hebben, zal het warm zijn, maar niet warm genoeg. Leg de pan terug op de bakplaat en giet er wat melk en karnemelk op. Ik denk dat er niet veel melk, het kan gewoon een beetje meer, maar voeg gewoon een beetje meer melk als je niet genoeg hebt.