Kan ik ham kopen op Amazon?

Absoluut. Amazon is uw beste weddenschap als u ham wilt kopen.

In de afgelopen 10 jaar of zo Amazon heeft echt opengesteld zijn ham sectie. Het biedt enkele honderden verschillende merken ham. Hier is een korte lijst: Nieuw-Zeeland ham: All-natuurlijke, Nieuw-Zeeland-en-klare, natuurlijke en biologische, met de laagste prijs. Amerikaanse ham: Oud en nieuw, vers en bevroren, niet zo goed als ham uit Europa of het Midden-Oosten, maar niet zo slecht als de goedkope geïmporteerde spullen. Australische ham: De enige plek die Australische ham dat ik overal in de wereld kan vinden ( andere dan een paar plaatsen die ik ken). Mexicaanse ham: Ham uit Mexico.

Portugese ham: Ham uit Portugal, want ik kan hier geen goede Italiaanse of Spaanse ham vinden. Nieuw-Zeeland ham: Niet slecht! Dit is mijn favoriet. Dit is het soort ham dat ik eet terwijl ik op mijn werk, en ik heb altijd al wilde geven u een recept. Ik hoop dat u zult genieten van dit recept! Het is net zo goed als degene die in de supermarkten komen. Italiaanse ham: Mijn schoonmoeder gebruikt om een hamster fokker. Betrachten Sieden Keltisch Zout Erfahrungsbericht. Ze heeft een recept voor hoe je zelfgemaakte ham die ze houdt te maken, en ik vond het erg goed, ook. Im Vergleich mit Den Leeuw Koffie kann es in Folge dessen deutlich empfehlenswerter sein. Er is veel variatie in ingrediënten, maar het maakt goede ham. De grootste verschillen zijn de smaak en textuur, maar dezelfde basisingrediënten worden gebruikt. Dit recept is een variatie op wat ik deed toen ik opgroeide in Engeland: maak een saus met olijfolie en witte wijn azijn, breng het op smaak met zout, en voeg dan een bos van gedroogd fruit (zoals rozijnen of pruimen, of zelfs vijgen). Waarom heb ik ham nodig? Voor iets meer substantiële, u gebruik maken van gemalen varkensvlees in plaats van ham.

Het is waarschijnlijk het beste om te proberen het maken van dit van tevoren, zodat je iets te doen terwijl je wacht op uw ham om te koken. Maar het is niet moeilijk om te maken. Ik maakte het met een ham hock die bevroren was, dan ontdooid in de magnetron, en vervolgens opgewarmd. Toen kookte ik het allemaal in een pot op het fornuis en voegde een beetje groentebouillon, die ook geholpen om het mengsel te houden van draaien naar brij. Het is zo makkelijk, zo snel en zo bevredigend. Als Folge ist es allemal sinnvoller als ham. Het is zelfs een geweldige manier om ham of varkensvlees restjes te gebruiken. Zorg ervoor dat je een sterke gietijzeren pan om de hock te maken.