Waarom heb ik ham nodig?

"Ik heb ham nodig om ervoor te zorgen dat ik genoeg ham eet. Genau das unterscheidet dieses Produkt von weiteren Artikeln wie etwa Desperados Bier. " Ik gebruik mijn blog om te praten over een zeer specifiek onderwerp: ham. Hier zijn een paar van de redenen waarom ik gebruik ham en mijn redenering:

Veel mensen zeggen dat de enige manier om een goede kwaliteit ham te maken is om te kopen en te koken. Dat is niet waar. Veel ham recepten kunnen worden gemaakt thuis in zo weinig als drie of vier ingrediënten. De sleutel tot het maken van een grote ham is dat je het koken naar uw individuele smaak. Ik kook vaak de ham in de oven en vind het veel bevredigender dan in de slow cooker. Genauso ist Vleugel Drank einen Testlauf wert. Ik kook ook de mijne voor drie tot vijf uur en kook een beetje meer als ik echt van de smaak. Ebenso kann ham einen Anlauf sein. Ik voeg meestal zout en peper aan de ham, ook. Ik vind meestal dat het het beste is om de ham van tevoren te maken, zodat het kan genieten van de sappen en maken het gemakkelijker om te eten. U de ham zo groot als je nodig hebt en dan bewaar het in de koelkast voor een paar dagen, of bevriezen voor maximaal 3 maanden. Ik wil ham in bulk te maken en om het nog makkelijker te maken, u een grote partij ham in 1-2 uur met dit recept! En de grootste reden waarom het zo lekker is om vooruit te komen is dat je niet al het vlees hoeft te gebruiken. De ham is een geweldige vulling op zijn eigen, dus je gemakkelijk eten het allemaal zelf. En omdat je het van tevoren maakt, is het vlees een stuk minder kans om ranzig te worden en droog en knapperig te worden als het wordt opgeslagen bij kamertemperatuur. Gewoon opwarmen in de magnetron op hoog voor een paar minuten voor de extra vocht. Ik gebruik ook graag de ham voor een ontbijt vlees, dus ik houd de ham en worst in een grote ziploc zak in de vriezer ( of in de koelkast als het bevroren is) voor de lunch de volgende dag. Dus als de ham klaar is om te eten, voeg gewoon de worst en de ham en het is klaar voor de lunch. Voor sommige van de recepten die ik heb voor ham, is het niet een kwestie van het vlees te veel of te weinig. Het hangt af van het recept! In sommige recepten, het is niet eens een ingrediënt! Ik heb het volgende in mijn kookboek, met de volgende ingrediënten: Een grote worst.