Wie schrijft?

Toen ik deze blog in 2013 begon schreef ik over de vele verschillende soorten ham. In de afgelopen 6 jaar heb ik geschreven over ham en aanverwante dingen in de diepte. Er zijn 2 belangrijke bronnen van informatie die u vertrouwen op. Een daarvan is mijn blog en de andere is de Food and Brand Blog. Sinds ik deze blog ben begonnen heb ik gepubliceerd op het ongeveer 10.000 woorden op een wekelijkse basis. Dus, ik ben erg blij als ik lees over een aantal interessante dingen of iets nieuws te leren, ik vind het zo verheugend.

Als je mijn berichten leest zul je merken dat ik meer dan blij om vragen te beantwoorden of links te plaatsen. En als je me een vraag op mijn blog zal ik mijn best doen om u te beantwoorden. Dus, als je een vraag hebt, wil je een link te delen naar iets wat je denkt dat ik moet schrijven over of iets willen bespreken, stuur me dan een e-mail. Ik ben altijd beschikbaar om te helpen.

Ik ben geboren in Nederland en ben opgegroeid op ham. Dus voor mij is het als een natuurlijke verbinding ermee. Ik was altijd nieuwsgierig naar hoe het proces van het kweken van ham werd gedaan en ik wilde weten zo veel als ik kon om te helpen met mijn onderzoek. Tegenwoordig denk ik dat het proces ingewikkelder is dan wat in de literatuur wordt gepresenteerd en ik hoop dat ik u een deel van deze informatie kan geven en u mogelijk kan inspireren om meer naar dit onderwerp te kijken.

Ik begon deze blog te schrijven na het lezen van een recent artikel van James Martin bij The Telegraph, waar hij sprak over zijn proces van het kweken van ham. Ik was een beetje nieuwsgierig, dus ik begon zijn blog te lezen en toen ik klaar was met de eerste pagina van zijn blog post was ik heel nieuwsgierig en ik wilde gewoon zien wat hij deed om ham te kweken.

Ik heb veel ervaring omdat mijn vrienden en ik al vele jaren ham eten. Ik ben eigenaar van razloef, een bekende hams and buns shop in Gouda (zie hier voor de nieuwste locatie). Mijn man is de broodmaker van de familie en hij is degene die de beste manier om het te gebruiken weet.

Het eerste wat ik u wil vertellen over mijn ham is dat het echt lekker is. Veel ham wordt gemaakt met een mengsel van tarwemeel en meel (inclusief de gist), dit is meestal in de vorm van een brood. Maar ik denk dat het beter is om volkoren te gebruiken, dat is niet alleen een brood, maar een hele sandwich. Het is goed om wat zout en peper toe te voegen, maar in het Nederlands voegen we ze graag toe voor een lekkere smaak.